T'extpierement

Theaterschool

Wij zetten onze kwaliteiten in ten behoeve van uw wensen, Wij worden ingehuurd voor toneelvoorstellingen, koorconcerten, musical, opera en operette.

Ons lesaanbod

Wij geven lessen in Oss en Druten, kijk voor de exacte tijden en locaties naar ons aanbod!

LCM

LCM staat voor London College of Music. Jaarlijks biedt Theaterschool T’extpierement een weekcursus aan voor mensen die zich willen ontwikkelen op het gebied van zang en interpretatie.

Voorstellingen

Als afsluiting geeft iedere lesgroep een voorstelling.
Reserveer hier uw kaarten voor de verschillende voorstellingen. Wees er snel bij want op = op.

Theaterschool T'extpierement

Theaterschool T’extpierement is opgezet door Astrid Radoes en Gerda Klievink. Na 8 jaar van bijzonder prettig samenwerken koos Gerda een ander pad en vanaf dat moment heeft Astrid de algehele leiding over de Theaterschool. Samen met choreograaf en rechterhand Erwin van der Wouw runt zij de lessen en projecten in Oss, Druten en alle werkplekken naast de theaterschool.

Zowel Astrid als Erwin beheersen meerdere disciplines in het theatervak waardoor zij allround inzetbaar zijn binnen en buiten de theaterschool. Hun liefde voor toneel en theater vond in de afgelopen tien jaar zijn weg bij het regisseren van toneelvoorstellingen, musicals, opera en operette, dansvoorstellingen en promconcerten. In het schrijven van eigen voorstellingen en in het begeleiden van kinderen, jongeren en volwassen om zich een weg te zoeken in die theaterwereld.