T'extpierement

Theaterschool

Wij zetten onze kwaliteiten in ten behoeve van uw wensen, Wij worden ingehuurd voor toneelvoorstellingen, koorconcerten, musical, opera en operette.

Ons lesaanbod

Wij geven lessen in Oss en Druten, kijk voor de exacte tijden en locaties naar ons aanbod!

LCM

LCM staat voor London College of Music. Jaarlijks biedt Theaterschool T’extpierement een weekcursus aan voor mensen die zich willen ontwikkelen op het gebied van zang en interpretatie.

Voorstellingen

Als afsluiting geeft iedere lesgroep een voorstelling.
Reserveer hier uw kaarten voor de verschillende voorstellingen. Wees er snel bij want op = op.

Astrid Radoes

Astrid studeerde, na een jaar theater vooropleiding bij de Muze in Tilburg, in 1998 af aan de Theateropleding Fontys Hogeschool als docent drama eerste graad met als specialisatie regie. Na haar opleiding werkte zij als docent, consulent, regisseur, trainer en presentatrice. Ze werkte in deze periode met amateurs en professionals. Als zangeres zong zij 10 jaar lang in een musicalgezelschap in Nederland, België en Frankrijk. 

Naast haar eigen leerlingen werkt Astrid veel met koren, operettegezelschappen, op basisscholen, middelbare scholen en vakopleidingen, geeft ze trainingen voor bedrijven, maakt zij promconcerten en shows en werkt ze samen met zangcoaches van West End in Nederland en in London. Ook is Astrid met regelmaat te vinden voor projecten op dansopleidingen en als regisseur aan de Nederlandse Musical Academie. Acht jaar geleden startte zij met Gerda haar eigen theaterschool op met zo’n 60 leerlingen en dit groeide uit tot een prachtig bedrijf met 250 jaarlijks terugkerende leden op twee locaties.