T'extpierement

Theaterschool

Wij zetten onze kwaliteiten in ten behoeve van uw wensen, Wij worden ingehuurd voor toneelvoorstellingen, koorconcerten, musical, opera en operette.

Ons lesaanbod

Wij geven lessen in Oss en Druten, kijk voor de exacte tijden en locaties naar ons aanbod!

LCM

LCM staat voor London College of Music. Jaarlijks biedt Theaterschool T’extpierement een weekcursus aan voor mensen die zich willen ontwikkelen op het gebied van zang en interpretatie.

Voorstellingen

Als afsluiting geeft iedere lesgroep een voorstelling.
Reserveer hier uw kaarten voor de verschillende voorstellingen. Wees er snel bij want op = op.

Erwin van der Wouw

Erwin is vaste choreograaf bij Theaterschool T’extpierement. Hij heeft zijn sporen in het vak inmiddels nagelaten. Na de dansacademie in Arnhem, waar hij afstudeerde als docent dans eerste graad, klassieke dans, jazz dans, met als specialisatie Flamenco en Caractere, ging hij door heel Europa en Amerika om mee te dansen met gezelschappen van naam.

Hij stond o.a. in ‘Hello Dolly’ en ‘Cats’ en danste op verschillende cruiseschepen. In Parijs werkte hij in ‘Euro Disney’, in ‘La Nouvelle Eve’ en had hij lange tijd een contract als vaste danser in de ‘Moulin Rouge’. Momenteel is Erwin werkzaam als docent dans op Dansacademie Rijn Ijssel en op de Nederlandse Musical Academie. Daarnaast maakt hij grote shows in Nederland, Frankrijk en Duitsland en maakt  hij choreografieën voor Schwarzkopf in Berlijn en Royal Palace in Straatsburg. Hij woonde en werkte bijna 10 jaar op Mauritius voor Sun and Kerzner International en werkte daar met een eigen showgroep, waarvoor hij zelfs een presidentiële onderscheiding kreeg voor ‘best supportive manager’.