T'extpierement

Workshops en cursussen

Binnen de lessen

Naast onze reguliere lessen proberen wij jaarlijks aanbod in te kopen als extra uitdaging en nieuw leermoment voor onze cursisten. Bekende en onbekende acteurs, docenten/regisseurs kwamen in de afgelopen jaren als aanvulling op onze lessen. Zo hadden onze leerlingen les van: Peter Faber, Stanley Burleson, Hakim, Peter van Soest, John Lanting en verschillende docenten van West End London. Ook kregen zij: Cursus Clownerie, Meisner Techniek en Grime. Ook gaan we met onze leerlingen naar verschillende voorstellingen waar we altijd een nagesprek met de spelers of regisseur aan vast knopen.

Buiten onze lessen

Buiten onze lessen om zijn er mogelijkheden tot het aanvragen van cursussen en workshops op het gebied van spel, zang en dans of een combinatie van deze drie disciplines.

Aanbod:

AanbodOmschrijving
LCM zang cursus Een intensieve zangcursus gegeven door docenten van West End London. Jaarlijks in de eerste week van mei.
Cursus Elementair spel Voor beginnende en gevorderde spelers. Lengte van de cursus en cursusavond in overleg.
Cursus Improvisatie Voor beginnende en gevorderde spelers. Lengte van de cursus en cursusavond in overleg.
Presentatie cursus Een cursus voor groepen uit het bedrijfsleven of voor andere specifieke vragers. Lengte van de cursus en dagdeel in overleg.
Cursus Zang Cursus gegeven door onze zangpedagoog. Dagdeel en duur van de cursus in overleg.
Cursus Dans Cursus gegeven door onze choreograaf. Dagdeel en duur van de cursus in overleg. (specifieke dansvorm in overleg)