T'extpierement

LCM

 

LCM staat voor London College of Music. Jaarlijks biedt Theaterschool T’extpierement een weekcursus aan voor mensen die zich willen ontwikkelen op het gebied van zang en interpretatie.
Een aantal docenten die werkzaam zijn op West End London komen in mei over om hier een dagprogramma te bieden waarin ongeschoolde en reeds geschoolde zangers zich jaarlijks verder kunnen ontwikkelen.

Het aanbod bestaat uit lessen op je eigen zangniveau gedurende een hele week. Je sluit de week af met een examen voor een commissie van LCM die hiervoor overkomt uit London. Ook werk je in deze week naast je zang aan interpretatie en dans/beweging. Alles zal samenkomen in een voorstelling.
Voor meer informatie kun je ons mailen of bellen. Aanmelden voor de auditie en de week kan via

De auditie data voor 2019 zijn:   31 januari en 1-2-3 februari 2019. De auditie zal afgenomen worden door o.a. één van de zangcoaches uit London.

De data van de LCM zangweek Oss 2019:    vrijdag 26 april t/m zaterdag 4 mei dagelijks van ongeveer 10.00-17.00 uur in Nesterlé in Nistelrode bij Oss. Zaterdag 27 april geen les ivm Koningsdag!

De data voor de LCM zangweek Etten Leur :   Zaterdag 7 t/m 13 juli 2019 dagelijks van 10.00 - 17.00 uur in De nieuwe Nobelaer.

Het is uniek te noemen dat wij, als theaterschool, deze cursus als enige in Nederland aan kunnen en mogen bieden.

UWL-logo

Kosten Weekcursus 2018 leden T'extpierement € 425,00 exclusief examen kosten ( te vinden op de website London College of Music)

Kosten Weekcursus 2018 niet-leden Textpierement € 495,00 exclusief examenkosten ( te vinden op de website London College of Music)

Leerlingen van binnen en buiten onze theaterschool hebben de mogelijkheid om extra zanglessen te volgen van studenten van het Conservatorium Tilburg.

Deze lessen vinden op afspraak plaats op vrijdagavond, zaterdag of zondag.

Mocht u interesse hebben neem dan contact op met Astrid Radoes.

Wegens de vele aanvragen zitten deze zanglessen voorlopig vol!

Na de kerst worden er weer nieuwe leerlingen aangenomen.